Табалов не збирається йти на суд, бо піде у відпустку

24.01.2017 13:46

image

Секретар Кіровоградської міськради Андрій Табалов не братиме участь у наступному судовому засіданні щодо адміністративного порушення, пов’язаного з корупцією. Про це він заявив у ході звіту щодо 110 днів перебування на посаді секретаря міськради, сьогодні, 24 січня, інформує кореспондент сайту DOZOR.

«Суд призначено на 1.02, а я у відпустці. Плановій, яку я планував ще минулого місяця. І знову ж таки я не буду присутній. Хочу передати колегам-журналістам: «не треба робити з цього ажіотажу, там проблеми ніякої нема, я поясню будь-кому стосовно питань, які мене стосуються», - прокоментував Табалов.

Як повідомляв DOZOR, секретар міськради Андрій Табалов заявив, що вбачає у своїй справі «не ту корупцію, з якою варто серйозно боротися».

Нагадаємо, управління захисту економіки Нацполіції в області склало на Табалова адміністративний протокол про вчинення ним адміністративних правопорушень, пов’язаних із корупцією. Його звинувачують у прийнятті участі у процедурі таємного голосування по своїй кандидатурі на посаду секретаря міськради 23 вересня.

Переглядiв: 1098