Табалов просить ЗМІ не писати негатив, щоб не розлякувати туристів

12.01.2018 10:24
image
Секретар міськради Андрій Табалов під час звіту про діяльність звернувся до журналістів з проханням не критикувати міську владу через  недоліки у місті, оскільки через це до обласного центру не їздитимуть туристи сьогодні, 12 січня, інформує DOZOR.
 
«Будь-яке місто для того, щоб бути цікавим для інвесторів, для туристів, для органів влади, повинне мати позитивний імідж. Потрібно його формувати. Інші міста виділяють на це кошти. Ми не повинні відрізнятися від цих міст», - сказав Андрій Табалов.
«Я боляче сприймаю критику, тому що певна критика пишеться не про окремих посадовців, а про місто. Ось ми бачили заголовок у пресі у квітні минулого року: «Кропивницький на передостанньому місці у рейтингу обласних центрів». Я розумію, що є певні активісти, журналісти, які хочуть «згустити краски», покритикувати. Але я хотів би звернутися до представників ЗМІ з проханням – це ж наше місто. Отакими заголовками ми ж формуємо імідж і він ніяк не позитивний. Ось після таких заголовків небагато інвесторів до нас захоче приїжджати, небагато туристів будуть задоволені нашою інфраструктурою, яка у нас непогана», - висловився секретар міськради. 
Переглядiв: 2093