Табалов забув дізнатися про Зеленського

24.01.2017 10:17

image

Секретар Кіровоградської міськради Андрій Табалов забув дізнатися, хто такий громадянин Зеленський, який, за словами депутата Михайла Демченка, орендує півгектара на березі Сугоклії і якого журналісти пов’язують з Табаловим. Про це повідомив Андрій Табалов під час свого звіту за 110 днів перебування на посаді секретаря міськради сьогодні, 24 січня, інформує кореспондент сайту DOZOR.

«Мені дуже цікаво, хто такий Зеленський, але за браком часу забув позайматись цим питанням. Я насправді буваю на Набережній (річки Сугоклія, - ред.), на лижах катаюсь там. Звичайно, треба хоч подивитись на ту земельну ділянку. Але це питання депутатської етики, коли депутати або будь хто звинувачує безпідставно людину, причому робить це безкарно. Це неправильно», - прокоментував Табалов, відповідаючи на питання журналістів.

Нагадаємо, на одному із сесійних засідань депутат Михайло Демченко звинуватив секретаря Кіровоградської міської ради у привласненні земельної ділянки на березі річки Сугоклія через громадянина Зеленського, який начебто пов’язаний з Андрієм Табаловим. 

Переглядiв: 1842