«Такі дорослі малі»: Феєричною програмою розпочався концертний сезон у дитячій обласній філармонії в Кропивницькому (ФОТОРЕПОРТАЖ)

24.10.2024 11:01

У Кропивницькому розпочався концертний сезон обласної дитячої філармонії вчора, 23 жовтня. Стартом нового сезону стала феєрична концертна програма під назвою «Такі дорослі малі». Про це повідомляє медіапортал DOZOR.

За словами  заступниці директора філармонії по роботі з дітьми Наталії Сафронової, нову програму за участю найталантовитіших дитячих творчих колективів почали готувати із серпня. Усі номери мають особливі сенси, які абсолютно точно відображають саму назву програми «Такі дорослі малі».

«За роки війни ми побачили, що навіть найменші діти стали дорослими. Це, дійсно, не про вік, а про дорослі думки, мрії, дорослі переживання. Це підкреслила війна в Україні. Діти мають доросле бачення життя, вони відчувають все, як ми. Натомість ми, дорослі, дуже хочемо інколи повернутися в дитинство, адже це найбільш чарівний час, коли ми віримо в дива і всі наші мрії збуваються. Ці сенси і втілені у новій концертній програмі», - зазначила Наталія Сафронова.

Ведучими програми стали дві пари: доросла та дитяча. Під час спілкування ведучі розмірковували над тим, ким же бути краще: дорослими або ж дітьми. Почався концерт з виступу солісток обласної філармонії Іванни Неділенко, Світлани Польової та Людмили Царенко та народного художнього колективу-студії вокального мистецтва «Антарес», які виконали пісню «Мрій, мрій, мрій!».

Хореографічні номери колективів по-справжньому вражали. Творчість, професійність і відточеність рухів відчувалася під час кожного виступу. Але найголовніше – щирі емоції дітей під час виступів. Відтак гості побачили виступи таких колективів, як «Час пік», «Авангард», «Надія», «В гостях у казки», «Пролісок», « Dance studio Irina Davydiak»,  «Аеліта», «Олена». Почули і сольні номери від курсанки ДонДУВС Катерини Соловйової та творчого об’єднання – молодіжного клубу «Імідж» Кіровоградського обласного центру дитячої та юнацької творчості.

Переглядiв: 171