Талановиті діти з Кіровограда вибороли призові місця на всеукраїнському фестивалі (ФОТО)

23.01.2019 13:12
image

У Мукачеві Закарпатської області талановиті діти з Кіровограда вибороли призові місця у ХХІІ Всеукраїнському дитячо-юнацькому фестивалі естрадної пісні «Різдвяна зіронька». Про це йдеться на сайті «Закарпаття онлайн», інформує медіапортал DOZOR.

За інформацією, у фестивалі взяли участь понад 150 дітей з усієї України. На центральній сцені Мукачева колядували учасники із Закарпатської, Рівненської, Полтавської, Житомирської, Кіровоградської, Волинської та Хмельницької областей.

Високі результати продемонстрували солісти в категорії «Б» Варвара Томаз, яка посіла І місце та Яна Аврахова - ІІІ місце, а Віола Вернигора - ІІ місце як соліст середньої вікової категорії.

У номінації тріо, дуети, квартети дует «Антарес» виборов ІІ місце, а у номінації «Ансамбль» І місце зайняв народний художній колектив студія вокального мистецтва «Антарес» з Кіровоградської області.

Учасникам вручили грамоти та солодкі подарунки. Також після фестивалю діти побували на екскурсії у замку «Паланок», Шенборна у санаторії «Карпати» та у басейні у Берегово.

image
image

Фото СВМ «Антарес»

Переглядiв: 2208