Танцівники кропивницької «Конвалії» підкорили всеукраїнський турнір (ФОТО)

13.05.2021 11:17
image

Вихованці  народного ансамблю бального танцю «Конвалія»  стали призерами  завоювали призові місця  у змаганнях з танцювального спорту  East Ukrainian Cup Про це у коментарі медіапорталу DOZOR  повідомив керівник народного ансамблю бального танцю «Конвалія» Ігор Спінул.

Так, змагання проходили у Харкові.

«У рамках всеукраїнського турніру з танцювального спорту проходив Кубок України з танцювального спорту в категорії «Ювенали 2». Кіровоградщину представляла пара Амір Топольник та Вероніка Каграманян – вихованці танцювально-спортивного клубу «Pro Dance studio» (спортивний підрозділ ансамблю «Конвалія»). У латиноамериканській програмі пара посіла перше місце, в європейській – 3 місце. У загальному переліку з 8 танців пара посіла 4 місце. Тренерами є Олена Спінул, Оксана Балашова та Аліна Вустілка», - повідомив Ігор Спінул.
image
image
image

У класифікаційних змаганнях призові місця завоювали Денис Бабак та Поліна Панасенко – 1 місце у європейській програмі та 3 місце – в латиноамериканській. Пара Гліб Бударецький та Ірина Владова посіли 2 місце (Юніори 1 «С» клас) в латиноамериканській програмі. Пара Родіон Бойко та Еліна Третяк здобули 2 місце (категорія «Ювенали 1» «Н» клас).

image
Переглядiв: 3158