Танцівники з Кропивницького стали призерами міжнародного фестивалю (ФОТО)

30.03.2021 13:16
image

Вихованці студії спортивно-бального танцю «Wings” з Кропивницького стали призерами Міжнародного фестивалю «Volyn Open 2021”. Про це медіапорталу DOZOR повідомила хореограф студії Наталія Макарова.

Так, відомо, що фестиваль тривав протягом двох днів у Луцьку. У чемпіонаті взяли участь 1553 танцівників вікова категорія, яких від 3,5 до 27 років.

Серед призерів з Кропивницького – Євгенія Філічєва, яка здобула чотири золоті медалі, Вероніка Кіляченко, яка завоювала три "золоті" медалі, Христина Попова – дві "золоті" та по одній "срібні" та "бронзовій" медалі, Діана Машина - дві "золоті" та одну "срібну" медалі.

Марина Черевашко, яка має вади слуху зайняла ІІ та ІІІ місце, Катерина Мудрієвська – ІІІ місце. Матвій Чумаченко здобув одне І та два ІІ місця та Анна Чумаченко здобула ІІ місце.

Крім цього, Дар’я Колесник отримала кубок юніора 2+, а Вадим Брижатюк та Тетяна Стоян – кубок юніора 2 Е класу (латиноамериканська програма).

Також ще одна вихованиця студії спортивно-бального танцю «Wings” Софія Папченко увійшла до фіналу та зайняла 5 місце, а Анастасія Бамбул та Вікторія Малая увійшли до півфіналу фестивалю.

image
image
image
image
image
image
image
Переглядiв: 2151