Танцівники з Кропивницького записали зворушливе привітання для мам (ВІДЕО)

11.05.2020 13:37

У Кропивницькому вихованці зразкового хореографічного ансамблю «Метелиця» та зразкового  колективу-студії хореографічного мистецтва «Аеліта» записали відеоролик з привітанням мам з нагоди Дня матері, який відзначався вчора, 10 травня. Про це повідомляє медіапортал DOZOR.

За інформацією, ідея створення такого ролику належить заступнику начальника міського управління молоді та спорту Катерині Черкасській. За словами керівника колективу «Метелиця» Тетяни Нагурної, до ініціативи створення такого зворушливого відео діти долучилися із задоволенням.

«Мами з родинами, які погодилися взяти участь у записі ролику, обговорили, як це зробити цікаво. Тому ми намагалися зробити однакові образи та стилі мам і доньок, це можна побачити у відео. Наприкінці кожного привітання рука мами і рука дитини з’єднуються в серце – символ того, що мама – це найдорожча людина. І у кожної матері в серці її дитина, так само, як у серці дитини – матуся. Кожен учасник відео старався самостійно підібрати слова для привітання, тобто те, що саме він хоче сказати своїй найріднішій людині – мамі» , - розповіла Нагурна.

Переглядiв: 2703