Тепло в оселях кіровоградців відключать у квітні

22.02.2017 08:49

image

Теплопостачання обласного центру припиниться не пізніше 15 квітня у зв’язку з завершенням опалювального сезону. Відповідний проект рішення оприлюднений на саітй міськради, інформує DOZOR.

Згідно з проектом рішення, теплопостачання обласного центру припиниться з моменту перевищення середньодобової температури зовнішнього повітря більше ніж вісім градусів тепла протягом трьох діб, але не пізніше 15 квітня 2017 року.

Також згідно документу, управління освіти, охорони здоров’я, відділ фізичної культури та спорту та інші бюджетні установи можуть самостійно приймати рішення про продовження опалювального сезону в залежності від погодних умов та наявності фінансового забезпечення на оплату послуг.

За припинення опалювального сезону 2016/2017 року теплопостачальними підприємствами у місті відповідатиме  начальник управління житлово-комунального господарства Віктор Кухаренко, в закладах освіти - начальник управління освіти Лариса Костенко, в закладах охорони здоров’я – начальник управління охорони здоров’я Оксана Макарук, а в закладах дитячо-юнацьких спортивних шкіл – начальник відділу фізичної культури та спорту Сергій Колодяжний.

Фото loda.gov.ua

Переглядiв: 1334