Теплопогенеруюче кіровоградське  підприємство передадуть у комунальну власність

06.11.2018 14:10
image

Теплогенеруюче дочірнє підприємство «Кіровоградтепло» передадуть до комунальної власності міста. Проект рішення підтримали під час сесії депутати міськради сьогодні, 6 листопада. Про це повідомляє медіапортал DOZOR.

Так, після звітів представників підприємств «Кіровоградтепло» та «Теплоенергетик» виступив керівник ВАТ «Кіровоградгаз» Олександр Гладкий, який розповів про недостатню кількість газу, яке отримало дочірнє підприємство.

«ДП «Кіровоградтепло» отримало номінацію не від НАК»Нафтогаз», а від комерційного підприємства. Зараз погоджується нова номінація у розмірі 500 тисяч кубічних метрів. Якщо брати середнє споживання газу підприємством – це 80 тисяч метрів кубічних, то цей запас газу вичерпається вже завтра, 7 листопада. З урахуванням підвищення тарифу на газ на 23% підприємство «Кіровоградтепло», не розрахувавшись за тепло, закупило всього чверть необхідної кількості газу для ринковою ціною. Для придбання газу на листопад підприємство мало б заплатити 29 мільйонів 460 тисяч гривень», - зазначив Гладкий.

Після цього міський голова Андрій Райкович зачитав текст проекту рішення щодо повернення з оренди комплексу дочірнього підприємства «Кіровоградтепло ТОВ ЦНТІ УНГА» до управління комунальної власності міськради, який підтримали депутати міської ради.

Переглядiв: 696