Ті, що вражають: Зірки «1+1» мотивували молодь у Кіровограді (ФОТО)

21.11.2018 14:58
image

В обласному центрі в актовій залі педагогічного університету телеведучі телеканалу «1+1» Юлія Бориско та Святослав Грінчук, а також зірка серіалу «Школа» Яніна Андрєєва виступили перед молоддю з мотиваційними виступами в рамках проекту «Ті, що вражають» сьогодні, 21 листопада. Про це повідомляє медіапортал DOZOR.

Так, в рамках проекту відомі телевізійники розповідали про свої особисті досягнення, мотивуючи молодь мріяти, працювати над собою та досягати вершин у будь-яких сферах діяльності. Побачити відомих телеведучих та послухати реальні історії з їх життя завітали представники фактично усіх вищих навчальних закладів міста.

«Молодь із великих міст не має проблем із впевненістю у собі. Іноді здається, що у жителів, наприклад, районних центрів дуже мало можливостей, але це не так. І майже всі наші спікери не народилися у Києві, це люди, які стали відомими на всю країну, але вони залишили в собі частинку своєї рідної батьківщини. Сюди наші спікери завітали для того, щоб показати, що будь-хто і будь-звідки може досягти свого, якщо працювати», - каже адміністратор музею «Третя після опівночі» Богдана Борщ.  
image
image
image
image
image

За словами телеведучого «1+1» Святослава Грінчука, головна мета проекту – пояснити людям, що сучасність міста залежить від жителів, які в ньому проживають.

«Тема цього проекту – децентралізація та проблеми людей з інвалідністю. Сьогодні ми говоритимемо про те, як покращити життя людей з інвалідністю, а також про те, як люди з можуть змінювати свої міста на краще. Кропивницький – третє місто, куди їдуть телеведучі. На всіх наших заходах у кожному місті, де куди ми приїжджали, було дуже багато молоді, це означає, що молоді люди цікавляться проблемами країни та хочуть щось змінити. Треба не забувати, що будь-яке місто – це мешканці. Все залежить від вас, якщо ви будете людьми майбутнього, зі свіжими думками та погляду на будь-яку ситуацію, то ви зможете все змінити, стати сучасними. Місто – це ви», - розповів у коментарі медіапорталу DOZOR телеведучий.
image
image

В рамках проекту зірки телебачення відвідують вже третє місто з п’яти запланованих. Відомі спікери, склад яких змінюється, вже побували у Рівному та Краматорську. Попереду – Харків та Львів.

image
image
image
image
image
image
image
image
Переглядiв: 1709