Тиждень після об’єднання пологових будинків Кіровограда. Що показали і розказали у медзакладі (ФОТО)

24.02.2017 16:09

image

Нову апаратуру та новостворені відділення у пологовому будинку №1 обласного центру показали журналістам сьогодні, 24 лютого. Про це повідомляє DOZOR.

Зокрема, медійникам показали палати реанімаційного відділення, відділення для недоношених немовлят та вiддiлення оперативної гiнекологiї. Щодо обіцяного перинатального центру  звітують: обладнаний на 85%, наразі продовжується закупка обладнання.

Тим часом працівники пологового будинку №2, який нині об’єднали з першим, адаптуються до нового робочого місця. Колишній головний лікар лікарні «Святої Анни» Володимир Капко, який отримав посаду завідуючого гінекологічним приймальним відділенням, розповідає: говорити про комфорт ще зарано.

«Сьогодні – рівно тиждень нашої роботи у новому закладі. Я не можу відповідати за весь колектив з приводу комфортності тут, але особисто про своє комфортне становище на даний момент говорити рано. За офіційними даними,  25 працівників пологового будинку №2 «Святої Анни» звільнилися. З них – два лікаря, а саме лікар-лаборант та лікар- неонатолог», - зазначив Володимир Капко.

Нагадаємо, на сесії міськради у листопаді минулого року було прийнято рішення про реорганізацію  другого пологового будинок «Святої Анни». За питання «Про оптимізацію мережі лікувально-профілактичних закладів комунальної власності Кропивницького і реорганізацію пологового будинку № 2 ім. «Святої Анни» шляхом приєднання пологового будинку № 1» проголосувало 27 депутатів.  Цьому передували чисельні акції протесту працівників пологового будинку №2 та пацієнтів, а також петиція до міської влади. Цього місяця госпіталізацію жінок у відділення «Святої Анни» було припинено.

image

image

image

image

image

image

image

image

image

image

image

image

image

image

image

image

image

image

Переглядiв: 1646