Топ-5 нетипових  вакансій на Кіровоградщині

16.02.2022 15:19

Фахівці обласного центру зайнятості склали «Барометр професій», скориставшись яким ви зможете визначити професії, актуальні на ринку праці, професії, які присутні на підприємствах регіону, але в незначних кількостях, взагалі відсутні на ринку праці професії, а також нетипові вакансії в регіоні.

Відсутні на ринку праці регіону професії.  Бондар, гіпсувальник, видувальник скловиробів, виноградар, гончар, емульсувальник, кресляр, паркетник, ретушер, телеграфіст, квіткарка, ткач, цокольник, цукерник, архітектор, жокей.

Професії, які присутні на підприємствах регіону, але в незначних кількостях. Закрійник, верстатник деревообробних верстатів, штукатур, касир торговельного залу, манікюрник, машиніст крана (кранівник), слюсар-інструментальник, слюсар з контрольно-вимірювальних приладів та автоматики, тесляр, столяр, шліфувальник, слюсар-електрик з ремонту електроустаткування, маляр, бармен.

Актуальні професії на ринку праці регіону. Водій автотранспортних засобів, тракторист, електрослюсар (слюсар) черговий та з ремонту устаткування, слюсар-ремонтник, продавець продовольчих і непродовольчих товарів, електрогазозварник, продавець-консультант, електромонтер з ремонту та обслуговування електроустаткування, швачка, електромонтер з експлуатації розподільних мереж.

Серед пропозицій від роботодавців є і «нетипові». Наприклад:

Геолог.  Заробітна плата – 15840 грн.

Геофізик.  Заробітна плата – 18000 грн.

Дефектоскопіст з магнітного контролю. Заробітна плата – 6500 грн.

Мельник. Заробітна плата – 6500 грн.

Екіпірувальник. Заробітна плата – 6500 грн.

Усі, кого  зацікавили вказані вакансії, за більш детальною інформацією можуть звертатися до найближчого центру зайнятості чи філії обласного центру зайнятості за місцем вашого перебування.

 

Переглядiв: 735