Транспортний колапс: Затори, порив та атака маршруток кіровоградцями (ФОТО)

12.12.2018 08:27
image

В обласному центрі негода та порив водопровідної мережі під аркою на вулиці Миколи Левицького (колишня Колгоспна) стали причиною виникнення  заторів на вулицях Короленка і Полтавській сьогодні, 12 грудня. Про це повідомляє медіапортал DOZOR.

Так, через порив водопровідних мереж на вулиці Миколи Левицького (під аркою) спричинив перекриття руху транспорту. Відтак жителі Новомиколаївки довго очікували на маршрутні таксі, а дочекавшись, стояли в довгих заторах на мосту по провулку Об’їзному.  Жителям мікрорайону доводилося також діставатися до вулиці Полтавської, де транспорт курсує в нормальному режимі. В результаті маршрутки їздили переповненими.

image
image
image
image
image

Начальник міського управління розвитку транспорту Олександр Вергун під час прес-конференції пояснив, що затримка в графіку руху громадського транспорту існує через ремонтні роботи на вулиці Миколи Левицького.  Також посадовець  відзначив ускладнення руху транспорту на вулицях Короленка та Полтавській

«Транспорт вийшов у 100% обсязі, але через перекритий рух на вулиці Миколи Левицького автобусні маршрути №№3,15,104, 21 здійснюють свій рух по вулиці Полтавській в прямому та зворотних напрямках. В години пік утворювався значний затор, оскільки це єдина автомагістраль, яка сполучає мікрорайон Новомиколаївку з центром міста. Станом на 9:10 потік транспорту дещо зменшився, але ситуація там залишається складною», - констатував посадовець.
image
image
Переглядiв: 3278