Три ДТП через порив труби. Є постраждалий (ФОТО)

16.11.2017 08:59
image

В обласному центрі на вулиці Андрія Матвієнка  сталося три ДТП за участю автомобілів сьогодні, 16 листопада. Про це сайту DOZOR повідомили у патрульній поліції міста.

За інформацією, на дорозі утворилася льодова кірка.  Автомобіль з патрульними Toyota Prius їхав на службове завдання, не впорався з керуванням та зіткнувся з автівкою Geely. Наразі цією справою займається слідчі та прокуратура.

Згодом на цьому проміжку шляху сталася ще одна ДТП за участю авто Honda та Mercedes. Автівки зазнали механічних пошкоджень. Крім цього, на відрізку дороги впорався з керуванням і автомобіль Chevrolet Aveo, який також потрапив у ДТП.

"Працівники відділу БДР УПП міста попереджали про порив комунальників ще вчора, втім останні відреагували лише після низки аварій, що сталися зранку. Наразі цей проміжок дороги посипаний піском", - зазначили у патрульній поліції. 
"Повідомлення про порив до нас надійшо сьогодні, 16 листопада, о 5:30. До диспетчерської служби телефонних дзвінків від відділу безпеки дорожнього руху не надходило. Наразі порив ліквідовують", - повідомив головний інженер КВКГ Олександр Атрощенко.
image
image
image
image
image
Переглядiв: 2303