Троє кіровоградців викрали автомобіль та буксирували його на легковику без документів (ФОТО)  

08.06.2017 10:06

 

image

У обласному центрі поліцейські затримали трьох чоловіків, які викрали легковик ВАЗ-2108 сьогодні, 8 червня. Про це сайту DOZOR повідомили у патрульній поліції міста.

За інформацією, під час патрулювання вулиці Холодноярської копи  помітили автомобіль ВАЗ-2108, який буксирував транспортний засіб тієї ж марки. Правоохоронці вирішили наздогнати автомобіль та запитати водія, чи потрібна допомога. Тільки-но керманич побачив патрульний екіпаж, одразу зупинився. З автомобіля вибігли 2 чоловіків та почали тікати. 41-річному водію втікти з місця події не вдалося. Жодних документів на транспортний засіб, який той буксирував у водія не було. Чоловіка затримали.

Пізніше патрульні знайшли на території рощі Десантників двох молодиків,  які підпадали під орієнтування. 32-річного та 29-річного чоловіків одразу затримали та доставили до міського відділу поліції. Як з’ясувалося, всі затримані вже притягувалися до кримінальної відповідальності.

Крім цього, патрульні  знайшли власника викраденої автівки. Як виявилося, чоловік навіть не здогадувався про її викрадення. Востаннє він бачив автомобіль напередодні ввечері, коли залишив його на вулиці Покровській через незадовільний технічний стан та сподівався забрати свій автомобіль вже зранку.

image
image
Переглядiв: 918