Трьох абітурієнтів з Кіровоградщини не допустили до складання ЗНО

01.07.2020 06:55

Трьох абітурієнтів з Кіровоградщини не допустили до складання ЗНО з української мови та літератури вчора, 30 червня. Про це повідомляє прес-служба управління освіти ОДА, інформує медіапортал DOZOR.

Так, на пунктах тестування розташованих на базі комунального закладу «Гайворонський ліцей №1» Гайворонської районної ради (1 особа), комунального закладу «Бобринецьке навчально-виховне об'єднання «Навчально -виховний комплекс «Гімназія-загальноосвітня школа» (2 особи) три абітурієнти не були допущені до здачі ЗНО через підвищену температуру. Учні мають змогу пройти тестування з української мови та літератури під час додаткової сесії.

Через поломку орендованого автобусу 3 студенти (основна маса студентів була довезена автомобілями) Компаніївського коледжу ветеринарної медицини Білоцерківського національного аграрного університету не змогли дістатися до пункту тестування. За клопотанням адміністрації коледжу до Одеського регіонального центру оцінювання якості освіти (далі – Центру), з приводу виникнення нестандартної ситуації та рішенням регламентної комісії Центру дані студенти зможуть пройти тестування підчас додаткової сесії.

Зовнішнє незалежне оцінювання з української мови і літератури пройшло у відповідності з вимогами. Порушень процедури тестування не зафіксовано. Загалом незалежне оцінювання склали 5940 абітурієнтів.

Читайте також:

Наймасовіше тестування: як у Кропивницькому пройшло ЗНО з укрмови (ВІДЕО)

 

Переглядiв: 1370