Трьох підприємців у Кропивницькому оштрафували за недотримання карантину

19.03.2020 16:11

У Кропивницькому трьох підприємців притягнули до адміністративної відповідальності за недотримання карантину. Про це медіапорталу DOZOR повідомили у Держпродспоживслужбі області. 

Фахівці Держпродспоживслужби Кіровоградщини під час перевірок суб’єктів господарювання щодо дотримання вимог Кабінету Міністрів України стосовно запобігання поширенню коронавірусу виявили три заклади, що не припинили свою роботу попри заборону. Це торговельний об’єкт (кіоск) на вул.Полтавській, спортивний комплекс на вул. Короленка та кафетерій на території АЗС. За недотримання правил карантину, санітарно-гігієнічних і протиепідемічних правил та норм на суб’єктів господарюванню складено три протоколи про адміністративне правопорушення з накладанням штрафних санкцій.

Згідно із Законом України «Про внесення змін до деяких законодавчих актів України, спрямованих на запобігання виникненню і поширенню коронавірусної хвороби (COVID-19)» недотримання правил карантину, санітарно-гігієнічних і протиепідемічних правил та норм карається накладанням штрафу на громадян від 17 до 34 тис.грн, на посадових осіб – від 34 до 170 тис.грн.

 

Переглядiв: 9944