Центральна частина Кропивницького знову тимчасово залишиться без тепла

17.12.2020 15:46
image

Центральна частина Кропивницького залишиться без тепла завтра, 18 грудня. Про це у коментарі медіапорталу DOZOR повідомив директор КП «Теплоенергетик» Олександр Чельник.

Так, причиною відключення теплопостачання стане продовження ремонтних робіт трубопроводу теплових мереж по вулиці В'ячеслава Чорновола.

«З фізичних-об'єктивних причин ми не змогли завершити ремонтні роботи по вулиці Чорновола. Локально ми там виконати роботу не можемо. Тому роботи будуть продовжені до завтра. Прийняли рішення розкопувати в право-ліво і міняти довгою ділянкою більшу частину трубопроводу. Ми працюємо не спиняючи подачу тепла, однак завтра, коли ми безпосередньо приступимо до виконання робіт, то на час їх виконання зупинимо теплопостачання в центральній частині міста», - зазначив Олександр Чельник.

Крім цього, директор КП «Теплоенергетик» також наголосив, що на відрізку від вул. Віктора Чміленка до вул. Шевченка буде перекрито рух.

Орієнтовна дата завершення ремонтних робіт – 19 грудня.

Як раніше повідомляв медіапортал DOZOR, центральна частина обласного центру тимчасово залишилася без теплопостачання через ремонтні роботи на вулиці Чорновола. Крім цього, у Кропивницькому дві школи та близько 30 багатоповерхівок залишились без тепла.

Переглядiв: 851