Цільове призначення двох земельних ділянок у Кропивницькому можуть змінити заради будівлі торгівлі

15.07.2020 14:15
image

Цільове призначення двох земельних ділянок по вулиці Габдрахманова можуть змінити заради обслуговування торговельної будівлі. Проекти рішення погодили члени земельної комісії міської ради Кропивницького сьогодні, 15 липня, інформує медіапортал DOZOR.

За проектом рішення, планується затвердити колишньому кандидату в депутати міськради в 2015 році від партії пенсіонерів України Олександру Слинченку проект землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність шляхом зміни цільового призначення земельної ділянки по вул. Габдрахманова, 33/6 загальною площею 0,0493 га для будівництва та обслуговування будівель торгівлі.

Також проект рішення передбачає зміну цільового призначення цієї земельної ділянки з «ведення особистого селянського господарства» на «будівництво та обслуговування будівель торгівлі», у тому числі змінити категорію земель та склад угідь: з «0,0493 га – рілля, за рахунок земель сільськогосподарського призначення» на «0,0493 га – малоповерхова забудова, за рахунок земель житлової та громадської забудови».

Іншим проектом рішення передбачається затвердити Олександру Слинченку проект землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність шляхом зміни цільового призначення земельної ділянки по вул. Габдрахманова, 33/6 загальною площею 0,0566 га для будівництва та обслуговування будівель торгівлі. Також проект рішення передбачає зміну цільового призначення ділянки з «ведення садівництва» на «будівництво та обслуговування будівель торгівлі». 

Мова йде про ділянку, яка знаходиться на розі вулиць Вокзальної та Габдрахманова, неподалік супермаркету «АТБ». Там знаходиться стоянка. Відомо, що зміну цільового призначення намагалися змінити ще у серпні 2017 року, однак тоді депутати утрималися під час погодження цього проекту рішення.

 

 

 

 

Переглядiв: 757