Цього року пільгові перевезення у громадському транспорті Кіровограда  – під питанням

18.01.2017 10:01

imageУ цьогорічному бюджеті Кіровограда є низка ризиків та проблемних питань, зокрема, відносно компенсації перевезень пільговиків у громадському транспорті. Так, згідно із змін до бюджетного кодексу, субвенція на відшкодування (компенсацію) пільгового проїзду громадян у міському транспорті вилучена. Про це повідомила начальник фінуправління Кіровоградської міськради Любов Бочкова у ексклюзивному інтерв’ю сайту DOZOR.

 «Ми в проекті міського бюджету закладали 16 мільйонів гривень на відшкодування пільгового проїзду у електротранспорті. Лише в електротранспорті. Але за пропозицією депутатських комісій міськради у прийнятому бюджеті 5 мільйонів гривень з 16-ти перекинуто на компенсацію за пільговий проїзд автотранспортом. На цей час цей порядок відшкодування проїду автотранспортом ще не прийнято, але я думаю, що далі він буде прийматись. За нашими мінімальними розрахунками необхідно додатково направити приблизно 10–11 мільйонів гривень на компенсацію пільгового проїзду», - повідомила Бочкова.

Детальніше читайте в інтерв’ю сайту DOZOR начальника фінуправління Кіровоградської міськради Любові Бочкової «На що мерія витратить цьогорічний бюджет Кіровограда».

Нагадаємо, вартість проїзду у кіровоградських маршрутках має зрости цього місяця.

Переглядiв: 1312