Творчий підхід: Кропивницька «Аеліта» показала, як проходять канікули (ФОТО)

30.12.2020 15:24
image

Зразковий колектив - студія хореографічного мистецтва «Аеліта» готує сюрприз для жителів Кропивницького – відео привітання з нагоди новорічних свят. Про це повідомляє медіапортал DOZOR.

Так, у таборі створили кілька залів для різноманітних занять. Під час роботи табору діти розділені на групи, усі заняття відбуваються з дотриманням усіх карантинних вимог.

«Ми створили дитячий табір «Передноворічні пригоди». Оскільки вже розпочалися канікули, ми створили умови для творчого розвитку дітей. Наші вихованці створюють тут різноманітні поробки, у сусідньому залі – проходять мастер-клас з хореографії, далі – заняття з англійської мови на передноворічну тематику. Діти під час занять виготовляли листівки, записували нові слова до своїх словничків. Попереду у діток – ігротека та «казковий магазин» - за кожне гарно виконане завдання вони отримують наліпки, які є еквівалентом коштів і їх можна обміняти на подарунки. Ми запакували їх так, щоб діти не знали, що там всередині. Але здебільшого там можна знайти новорічні іграшки, прикраси, браслети з новорічною тематикою та інші сюрпризи», - розповідає художній керівник колективу Олександра Ткаченко.
image
image
image
image
image
image
image

Крім цього, під час роботи табору діти спробували себе у якості редакторів та журналістів і створили святковий випуск газети «Аеліта». У випуску – інтерв’ю з викладачами, враження від поїздок, виступів колективу.

image
«Вчора під час майстер-класу ми робили святкові свічки. Ми скручували вощину – вийшла основа для свічки. Далі створювали прикраси та клеїли на неї. Тут є ялинки з прикрасами, хвоєю та іншими деталями. Ці свічки ми будемо дарувати нашим батькам, це буде сюрпризом для них», - говорить вихованиця «Аеліти» Варвара Колесникова.
«Мені дуже подобається робити різні речі, вчора я зробила гарну свічку, ідея такого майстер-класу мені сподобалася. Сьогодні ми робили гномів з картону, дуже цікаво виходило. Сьогодні ми будемо проходити майстер-клас, під час якого будемо вчити ігри, в які можна пограти з родиною під час канікул», - говорить вихованиця «Аеліти» Софія Майданюк. 

Активно працюють і викладачі з хореографії. Сьогодні за планом – вивчення танців у нових стилях, яким під час звичайних занять не встигають приділити багато уваги.

«Вчора ми танцювали хіп-хоп та джаз-фанк – це змішані стилі. Сьогодні ми відвідуємо майстер-клас з хіп-хопу. Найбільше в роботі цього табору мені подобається можливість розвитку. Це стосується і хореографії, і вивчення мови, і створення поробок власноруч», - Анна Петрович.

За словами художнього керівника колективу Олександри Ткаченко, під час локдауну у січні табір не працюватиме. Втім заняття з хореографії, зокрема, планують проводити в режимі онлайн.

image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image

 

Переглядiв: 1317