Тяжкохвора кропивничанка потребує фінансової допомоги

03.07.2020 14:54

23-річна Тетяна Брунарська, якій діагностували феохромоцитому, потребує термінової фінансової допомоги. Про це медіапорталу DOZOR повідомила хвора.

За інформацією, у дівчини протягом двох тижнів боліли два ребра та печінка. Як потім повідомили в онкологічному диспансері, у правому наднирнику гетерогенне утворення 80 міліметрів з рідиною всередині.

«Лікарі поки не можуть сказати мені про те, злоякісне це утворення чи ні. Але, на жаль, без операції не обійтись, тому що утворення буде збільшуватися та може почати вростати у печінку, що точно нічим хорошим не закінчиться. Мені потрібно їхати до Києва, тому що у Кропивницькому таку операцію не роблять для тих, хто ще не народжував. Та й відсоток ризику завеликий. Тому за допомогою нових технологій мені робитимуть це спеціалісти інституту ендокринології та обміну речовин ім. В. П. Комісаренка. Лише вартість такої операції коштує від тисячі євро, не враховуючи подальші реабілітацію, обстеження та аналізи», - розповіла Тетяна.

Родина дівчини не має можливості самостійно впоратися, тому просить небайдужих фінансової допомоги. Бажаючі можуть переказати кошти на картку «ПриватБанку»: 4731 2191 1466 1402 - Брунарська Тетяна Константинівна.

image
image
Переглядiв: 3915