Тяжкохвора кропивничанка потребує термінової фінансової допомоги

11.06.2020 12:52
image

30-річна жителька обласного центру Анна Гернич, у якої гострий лейкоз, потребує термінової фінансової допомоги. Про це жінка повідомила на своїй сторінці у Фейсбук, інформує медіапортал DOZOR.

«Хотілося б написати пост про подяки ефективному лікуванні в Туреччині, адже є за що дякувати і світ не без добрих людей! Нам вдалося зібрати ще 5 тисяч доларів,  щоб покрити борг за позапланову хімію для досягнення ремісії (вона була в березні). Після ремісії я отримала підтримуючу хімію, оскільки донор через карантин не міг дістатися до Туреччини з Німеччини. Після підтримуючої хімії дуже погіршилися аналізи і пішло зараження крові, але і це я пережила з Божою поміччю. При виписці з лікарні мені зробили біопсію, результати якої я чекала 7 днів і 4 червня мені повідомили про те,  що ремісія не підтвердилася», - написала Анна Гернич.

У зв’язку з тим, що ремісія не підтвердилися, жінка потребує позапланової терапії, за яку потрібно сплатити 18 тисяч доларів. Таких коштів у родини хворої немає, тож жінка звертається до усіх небайдужих з проханням допомогти.

image
«Я знаю,  як зараз всім важко в зв'язку з карантином, але я дуже прошу вас про допомогу, оскільки іншого виходу не маю. Мене згодні лікувати в борг з умовою що я періодично буду переказувати кошти на рахунок клініки за лікування. Дуже прошу всіх про допомогу, особливо тих хто мене знає, оскільки зараз багато шахраїв і люди не дуже стали довіряти таким кліках про допомогу! Я дуже потребую вашої підтримки і в молитвах, так як на жаль і гроші не можуть дати 100 % гарантії!», - звертається до небайдужих Гернич.
«Вірю, що з вашою допомогою я все-таки зможу зробити пересадку кісткового мозку, яка оплачена вже державою. Вже встановлена ​​дата на 24 червня. Дуже чекаю того моменту , коли зможу обійняти свою донечку, якій всього три рочки і якій мама обіцяла повернутися», - пише молода жінка.

Реквізити для допомоги:

Карта ПриватБанк

516875737816 2921

на ім'я Гернич Анна Вікторівна

Сторінка Інстаграм

Моя сторінка Вконтакте

Номер телефону чоловіка: +380958723178 Олексій, номер телефону Анни Гернич - +380500156491.

image
image
Переглядiв: 596