У 10 закладах торгівлі Кіровоградщини знайшли порушення правил карантину

24.04.2020 12:39
image

У 10 закладах торгівлі Кіровоградщини фахівці знайшли порушення протиепідемічного режиму протягом 23 квітня. Про це медіапорталу DOZOR повідомили у Держпродспоживслужбі області.

Так порушення знайшли м. Кропивницький:

- магазин «Формула смаку» біля Полтавського ринку - реалізація хлібобулочних виробів без упаковки, не захищених від забруднення;

- магазин «Риба» біля Полтавського ринку – реалізація замороженої риби без накриття, не захищеної від забруднення.

Новгородківський район:

- промислові магазини «Діана», «Барвінок» - здійснення торгівлі промисловими товарами попри заборону роботи на період карантину;

- продовольчий магазин – допускаються покупці без засобів індивідуального захисту.

Бобринецький район, с. Златопілля:

- продовольчі магазини - проводиться зберігання та реалізація вагових товарів без упаковки, не захищених від забруднення; не проводиться температурний скринінг працівників; відсутні дезінфікуючі засоби; відсутні умови для дотримання особистої гігієни працівниками.

Новоархангельський район:

- Файно Маркет с. Торговиця, магазин продуктів смт. Новоархангельськ - неконтрольоване скупчення покупців біля каси.

При повторних рейдових перевірках суб’єктів господарювання встановлено, що не усуваються порушення у продовольчому магазині ТОВ «ДНК ГРУПП» смт. Новоархангельськ – постійне неконтрольоване скупчення покупців біля каси без дотримання відстані в 1,5 м. З цього приводу розглядається питання щодо вжиття відповідних заходів за порушення протиепідемічного режиму.

Переглядiв: 656