У 4 ліцеях безпекового спрямування та національно-патріотичного виховання МВС сьогодні розпочався навчальний рік (ФОТОФАКТ)

03.09.2024 10:51

У 4 ліцеях безпекового спрямування та національно-патріотичного виховання МВС сьогодні розпочався навчальний рік. Про це повідомив міністр МВС України Ігор Клименко. 

"Ще 9 місяців тому це була ідея, бажання підтримати сімʼї наших захисників. Усією командою МВС щодня працювали над реалізацією задуму, вірили в результат.  Під час вступної кампанії ми отримали понад 1200 анкет від бажаючих навчатися в ліцеях. І вже зараз 465 дітей з усіх куточків України пройшли вступний курс ліцеїста, отримали шеврони й погони. Першочергово це діти загиблих, поранених, зниклих безвісти, полонених військовослужбовців та співробітників системи МВС. Чверть ліцеїстів - з родин військовослужбовців ЗСУ. Скоро прийме дітей у Кривому Розі 5-ий ліцей МВС. Там триває ремонт, а 50 криворізьких ліцеїстів до завершення робіт навчатимуться у Дніпровському ліцеї. Попереду в дітей 2 роки насичених навчальних буднів, цікавих факультативів та різноманітного дозвілля. А в держави - ще більше патріотичної, професійної та освіченої молоді", - написав він. 

Переглядiв: 220