У 5-поверхівці Кропивницького затопило квартири (ФОТО)

30.09.2020 10:46
image

В обласному центрі на вулиці Волкова, 11, корпус 3, у 5-поверхівці затопило квартири та вибухнула електрощитова сьогодні вночі, 30 вересня. Про це медіапорталу DOZOR повідомили мешканці будинку.

За словами жителів, затоплення почалося вночі, а вранці близько 8-ї години вибухнула електрощитова.

«43 роки живемо тут і нам ніколи не прочищали ливнівку. Врешті-решт, вона забилася, вночі пішла вода в квартири, на другому поверсі вибухнула щитова. Ми так злякалися», - розповіла місцева мешканка Олександра Ткаченко.

Так, на місце приїхали рятувальники, вимкнули світло та викликали електриків. Незатопленими залишилися лише три квартири.

image
«Я помітила, що лампа почала блимати і у ванній кімнаті пішов дим. Це, дійсно, шок. Я, наприклад, вперше з таким стикаюся. Я вискочила з квартири, не знала, кого кликати, щоб вимкнули щитову. Гул такий стояв, що сусідка забігла до мене в квартиру, сіла, почала кричати, а з щитка все іскрилося», - згадує мешканка Тетяна Хитровська.
image
image
image
image
image

Як розповідає господарка однієї з квартир Адель Сидоренко, у неї затопило трохи стелю, підлогу, а вхідні двері набрякли так, що неможливо зачинити.

Обурені мешканці пішли до начальника житлово-будинкових кооперативів Наталі Нечипоренко. Вона стверджує, що ливнівка добре працює, а забилася лише сьогодні через негоду.

image
«Ливнівка до цього моменту добре працювала. Її сьогодні почистили, тому що вітром занесло листя через таку погоду. Роки два-три тому ми замінювали ливнівки у всьому будинку. Наразі ми купили деталі, щоб відремонтувати щитову. Електрик все замінить після того, як трохи стече вода», - пообіцяла Нечипоренко.
image
Переглядiв: 4081