У багатоповерхівці Кропивницького обвалилися бетонні плити. Жителі залишилися без газу та світла

28.03.2021 15:58
image
В обласному центрі в 5-поверховому будинку на вулиці Яновського обвалилися бетонні плити перекриття даху в одному з під'їздів. Про це на своїй сторінці у Фейсбук повідомив міський голова Андрій Райкович, інформує медіапортал DOZOR. 
 
Як виявилося, на останньому поверсі хотіли рекунструювати одну з квартир. За словами мера, ремонтники проігнорували всі будівельні норми і знесли, як кажуть, «несучу» стіну.  Плити перекриття просто обвалилися. Тож надалі планується проведення експертизи для встановлення ступеню ушкодження та виготовлення проекту ремонту. 
"Скоріш за все, відновлюватимемо дах за кошти резервного фонду міста – щоб оперативніше. Тим часом правоохоронці проведуть розслідування випадку. На щастя в цій ситуації обійшлося без жертв. Але під’їзд, де трапилась аварія відключений від усіх комунікацій. Люди залишились без води, газу і світла. Мешканців поки доведеться відселити з будинку. Якщо комусь немає куди переїхати, звертайтесь, ми організовуємо проживання в готелі "Турист"", - йдеться у дописі. 
 
image
Переглядiв: 9810