У будинку жителя Кіровоградщини знайшли вибухівки та зброю (ФОТО)

13.10.2020 08:54
image

В Олександрійському районі у будинку 42-річного чоловіка знайшли вибухівки та зброю. Про це медіапорталу DOZOR повідомили в поліції області.

За інформацією, під час розслідування кримінального провадження провели санкціонований обшук за місцем проживання чоловіка в одному з населених пунктів.

Так, правоохоронці знайшли та вилучили 4 предмети, схожі на вибухові пристрої, 11 вибухових пакетів, набої калібру 7,62 мм, саморобну нарізну рушницю, саморобний пістолет, порох вагою близько 200 гр, 9 мисливських патронів, банку з капсулями і саморобний арбалет, а також близько 500 грамів подрібнених нарковмісних рослин.

Вилучені предмети та речовини направили на дослідження до Кіровоградського науково-дослідного експертно-криміналістичного центру МВС України.

Розслідування проводиться у рамках кримінального провадження, розпочатого за ч. 1 ст. 263 (незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами) Кримінального кодексу України.

Санкцією статті передбачено покарання – від 3 до 7 років позбавлення волі. Стосовно особи обрано міру запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою.

image
Переглядiв: 853