У ЦДПУ триває підготовка до нового навчального року

27.07.2022 12:30

У Центральноукраїнському державному педагогічному університеті ім. В. Винниченка відбулися загальні збори науково-педагогічних працівників усіх п’яти факультетів. Про це медіапорталу DOZOR повідомили у прес-службі вишу.

Метою зустрічей було проведення чергового інструктажу з техніки безпеки напередодні нового навчального року. На зборах за участю фахівця з цивільної безпеки Рашида Абашева були обговорені загальні правила поведінки у разі оголошення повітряних тривог, план евакуації працівників та студентів.

Крім того, помічник ректора Олександр Матвєєв відповів на численні запитання присутніх щодо алгоритму дій усіх учасників навчального процесу у разі надзвичайних ситуацій та розповів про результати проведеної роботи з підготовки бомбосховищ та укриттів на території університету.

За останні місяці технічні служби ЦДПУ підготували бомбосховища, укриття, підвальні та цокольні поверхи університету для перебування людей, розчистили та обладнали електрикою, телефонним зв’язком та засобами пожежогасіння. Триває робота із забезпечення укриттів водою, засобами первинної медичної допомоги тощо. Приміщення оглядали представники спеціальної комісії МНС, вони надали свої рекомендації з їх оснащення.

    Приєднуйтеся до нас у соцмережах: Фейсбук: |Телеграм Інстаграм

Переглядiв: 785