У центрі Кропивницького вандали повиривали і понівечили на клумбах квіти

26.06.2023 15:36

У Кропивницькому у Фонтанному сквері на вулиці Архітектора Паученка вандали повиривали і понівечили квіти у вазонах, які минулої п’ятниці висадили тут працівники КП “Благоустрій”. Про це повідомляє прес-служба міськради, інформує медіапортал DOZOR. 

- Хотілося зробити для містян затишний і гарний куточок з квітами у вазонах. Це не такі великі клумби, але все ж створюють гарну атмосферу. Щойно висадили тут герань і традисканції, як якісь нікчеми і нехлюї повиривали рослини і просто покидали під ноги, - скрушно обурюється головна агрономка підприємства Альона Ворона. - Хотіли зробити людям гарну квіткову інсталяцію, а вони виявилися невдячними...

Головна агрономка каже, виривають квіти і на інших клумбах міста. Так, нещодавно зіпсували квітковий напис “Героям слава!” у парку Ковалівському.

- Звісно, ми підсажуємо вирвані квіти. Але є такі рослини, яких уже немає чим відновити і тоді доводиться зовсім змінювати квітковий ансамбль. Буває, що рвуть, аби посадити у себе на городах. Але найбільше обурює те, що квіти просто нищать, - додає Альона Ворона.

Переглядiв: 2761