У дендропарку Кропивницького з’явиться зелена зона відпочинку

23.06.2020 08:08

В обласному центрі на території дендропарку відбудеться відкриття зеленої зони відпочинку у суботу, 27 червня. Про це у коментарі медіапорталу DOZOR повідомили у дендропарку.

Так, зелену зону облаштують біля дитячої алеї. На території зеленої зони розмістять зручні крісла-мішки гамаки, а навколо зону прикрашатимуть різноманітні ліхтарики.

«Ми вирішили, що для молоді така зелена зона буде дуже актуальною і може стати приємним місцем для відпочинку. Тут будуть крісла-мішки – дуже зручні, а також гамаки, надувні шезлонги. Ця зона – створена для відпочинку молоді, сімей з дітьми. Це місце і для просвітницької діяльності. Планується, що вона стане майданчиком для проведення майстер-класів, різноманітних лекцій, перегляду фільмів під відкритим небом у літні вечори. Молодь тут зможе не лише відпочивати, а й ставати кращою», - зазначили у дендропарку.

За інформацією, зелена зона розрахована на одночасний відпочинок близько 40 людей. Однак до повного зняття карантинних обмежень повної посадки не буде. Працюватиме зелена зона орієнтовно з 16:00. 

Фото depositphotos.com

 

Переглядiв: 3095