У департаменті соціального захисту Кіровоградщини новий керівник

07.08.2020 11:32
image

Новим керівником департаменту соцзахисту населення Кіровоградської ОДА призначили Євгена Гончаренка сьогодні, 7 серпня. Про це повідомляє медіапортал DOZOR.

Так, інформацію медіапорталу DOZOR підтвердив новопризначений посадовець. Відомо, що до цього Євген Гончаренко працював директором Новомиргородського психоневрологічного інтернату.

За даними декларації новопризначеного посадовця, у нього немає ніякого житла і з об'єктів нерухомості він має лише земельну ділянку площа якої 46300 м2. Житловим будинком, який перебуває в процесі будівництва, володіє його дружина.

Їздить Євген Гончаренко на Opel Corsa 2008 року випуску, який у 2017 році він придбав за 170 тисяч гривень.

Його заробітна плата на посаді директора в Новомиргородському ПНІ склала 144 тисячі 660 гривень. Ще 6 195 гривень він отримав у якості матеріальної допомоги. Дохід від відчуження рухомого майна приніс йому 70 тисяч гривень.

Заступник голови Кіровоградської ОДА Максим Калінін інформацію також підтвердив.

«Євген Гончаренко призначений на посаду директора департаменту соціального захисту населення за рішенням конкурсної комісії. Розглядали кількох кандидатів. Встановили випробувальний термін у місяць. Після прийматимуть рішення, чи справляється з обов'язками», - зазначив Калінін.

ДОПОВНЕНО:

Згідно з розпорядженням голови облради, вчора, 6 серпня, Євгена Гончаренка звільнили від виконання обов'язків директора Новомиргородського психоневрологічного інтернату. Підставою стала власна заява посадовця. 

Нагадаємо, голова Кіровоградської ОДА звільнив очільника департаменту соцзахисту, яке очолював Олександр Догаров.

Переглядiв: 2376