У деякі райони Кіровоградщини досі не ходять автобуси

10.01.2017 09:32

image

Попри те, що у Службі автомобільних доріг області повідомляють про повністю відновлений рух дорогами загального користування, у деякі райони Кіровоградщини досі не можна дістатися автобусним сполученням сьогодні, 10 січня. Про це повідомляє DOZOR.

«Працівники та техніка працюють у посиленому режимі на подоланні наслідків негоди, яка накрила область і панує на Кіровоградщині останні кілька днів. До роботи залучені автогрейдер, 15 піскорозкидачів та 38 робітників дорожніх підприємств», – йдеться в оперативному повідомленні Служби автомобільних доріг.

Проте, згідно електронного табло автовокзалів Кіровограда, досі є велика кількість відмінених рейсів до Знам’янки, Завалля, Димитрового, Малої Виски, Володимирівки, Новоархангельська, Вінниці, Дніпра, Херсона, Києва.

– Досі не ходять автобуси в Устинівку через Степанівку і через Лозоватку. Це рейси о 10:10 і 13:30. Взагалі нічого туди не йде. Бобринецький і Новоукраїнський напрямки відкриті. Загалом траси доступні, рух більш-менш відновили, – розповіли сайту DOZOR у довідковій службі автовокзалу №2 Кіровограда.
– Є відмінені рейси, але вони відмінені з тих причин, що автобус не приїхав на автовокзал, тобто не виїхав з кінцевої станції або не доїхав. Загалом дістатися можна усіх напрямків, – повідомили сайту DOZOR у довідковій службі автовокзалу №1 Кіровограда.
Переглядiв: 1044