У деяких кіровоградських школах першокласники вчаться по-новому

06.02.2018 07:56
image
У Кіровограді чотири школи долучилися до експериментальних систем навчання для учнів перших класів. Про це повідомила начальник управління освіти Лариса Костенко під час звітної прес-конференції сьогодні, 6 лютого, інформує DOZOR.
«Починаючи з 2017 року, чотири навчальні заклади стали експериментальними у впроваджені нової української школи, тобто стали учасниками пілотного проекту з впровадження нового державного стандарту початкової освіти. Школа №25 увійшла до сотні українських шкіл, де запроваджують нову українську школу. Також школи №26 та 31 стали учасниками всеукраїнського проекту «Інтелект України», а школа «Вікторія П» долучилася до освітнього проекту «На крилах успіху». Тобто учні перших класів навчаються за експериментальними методиками, ми порівняємо результати учнів, які працюють за звичайною програмою та експериментальною системою», – розповіла посадовець.
 
За інформацією, наразі підвищують кваліфікацію у режимі онлайн більше 200 вчителів початкових класів, які вже з вересня 2018 року працюватимуть за новими програмами.
 
Фото urengoi1.ru
Переглядiв: 1602