У деяких райлікарнях і школах області ненадійне електропостачання

06.02.2017 09:26

image

У деяких районних лікарнях та шкільних котельнях не можуть гарантувати надійності внутрішнього електропостачання. Про це під час апаратної наради в ОДА повідомив перший заступник губернатора Сергій Коваленко сьогодні, 6 лютого, інформує DOZOR.

«Звертаюсь до керівників Долинського, Новгородківського, Голованівського, Гайворонського, Благовіщенського, Олександрійського районів,  Олександрії та обласного центру. У вас є заклади, де схеми внутрішнього електропостачання струмоприймачів не відповідають  вимогам для гарантованого рівня надійності електропостачання. Наголошую, що перерва у електропостачанні струмоприймачів може потягнути за собою небезпеку для життя людей, порушення особливо важливих елементів комунального господарства», - звернувся до підлеглих Сергій Коваленко.

Серед об’єктів, де є проблеми з надійністю внутрішніх електромереж, Сергій Коваленко назвав низку центральних районних лікарень: Долинську, Новгородківську, Голованівську, Гайворонську, Благовіщенську, Олександрійську. Проблеми є також у внутрішніх схемах лікарні №2 «Святої Анни» та у шкільних котельнях міста Олександрія.

«Термін виконання - ваші бюджетні сесії. Та тенденція, яка зараз є у виконанні бюджетів за січень, говорить про те, що проблема не в коштах», - наголосив Сергій Коваленко.

Фото 360tv

Переглядiв: 1017