У дитячих садочках Кропивницького запрацювало понад 200 груп

11.08.2020 06:53

В обласному центрі відновили роботу всі дошкільні навчальні заклади, які через карантинні обмеження змушені були припинити роботу. Про це під час прес-конференції повідомила очільник міського управління освіти Лариса Костенко сьогодні, 11 серпня, інформує медіапортал DOZOR.

«На сьогодні всі 40 закладів дошкільної освіти міста працюють. Відкрито 218 груп, які відвідує 2050 дітей. Також ми відкрили заклад дошкільної освіти №65, який тимчасово не працював у зв’язку з тим, що там знаходяться дітки, в яких є певні проблеми зі здоров’ям», - зазначила Лариса Костенко.
image

За словами начальника управління освіти, вже до 1 вересня планують відновити повноцінний навчальний процес у всіх садочках міста.

«Ми вже розпочали процес відкриття кожен день по дві-три групи для того, щоб на 1 вересня вийти на всі групи, які відкриті відповідно до мережі закладів дошкільної освіти», - зауважила посадовець.

Крім цього, Костенко повідомила, що дошкільні групи (у віддалених мікрорайонах міста), які працюють при школах та навчально-виховних об’єднаннях, відкриють лише з 1 вересня.

Переглядiв: 490