У «Єлисаветграді» показали одеські картини, написані з любов’ю (ФОТО)

06.09.2019 15:37
image

В обласному центрі в галереї «Єлисаветград» відбулася презентація виставки картин одеських художників під назвою «Из Одессы с любовью» сьогодні, 6 вересня. Про це повідомляє медіапортал DOZOR.

Так, в експозиції представлені 40 картин. Автори виставки – донька заслуженого художника України Аркадія Русіна разом із своїм чоловіком В’ячеславом Подобєд, які прибули до галереї, кажуть: надзвичайно раді, що виставка відкрилася у нашому місті.

«Тут представлені картини трьох авторів, зокрема, роботи мого батька Аркадія Русіна. Ми захотіли показати їх. Це не перша виставка у Кропивницькому, раніше наші персональні виставки були у вашому художньому музеї. Сьогодні ми тут за запрошенням Миколи Цуканова, і дуже задоволені: у вас чудова галерея. Ми представили і нові наші роботи, не на всіх зображена одеська тематика, але картини можуть показати, що вони написані саме одеськими художниками. Ця виставка - подарунок Кропивницькому і його жителям, щоб вони побачили, що ці картини написані з любов’ю- поділилася Інна Русіна.
image
image
image
image
image
image
image
image

Художники кажуть: працюють в реалістичному напрямку, тому більшість робіт написані з натури. На картинах, зокрема, зображені постановочні натюрморти, які відображають інтереси та професії людей, а також море, природа.

«У вашій галереї приємно знаходитися, та і з містом я вже знайомий. Вперше я тут був 30 років тому, коли привіз студентів театрального училища на переддипломну практику у ваші театри. Зараз я  у місті вчетверте, і мені тут подобається, з якою теплотою та добром тут ставляться до людей. Раді представити виставку», - говорить художник.
image
image
image
image

За словами власника галереї Миколи Цуканова, виставку можна побачити у галереї до 15 жовтня.

image
image
image
image
image
image
image
image
image
image

 

Переглядiв: 1839