У філармонії нагородили та привітали з 8 Березня жінок з Кіровоградщини (ФОТО)

06.03.2019 12:43
image

У Кіровоградській обласній філармонії вручили відзнаки та привітали з 8 Березня жінок, які працюють у освітній, медичній та інших галузях, а також жінок-правоохоронців, рятувальників тощо сьогодні, 6 березня. Про це повідомляє медіапортал DOZOR

Так, орден княгині Ольги ІІ ступеня отримала тренер-викладач з плавання спортивної школи № 1 Олена Кузніцова,  а орден княгині Ольги ІІІ ступеня - директор виконавчого товариства з додатковою відповідальністю «М'ясокомбінат «Ятрань»» Наталія Артеменко. Почесне звання «Заслужений лікар України» присвоїли головному лікарю Кіровоградської обласної лікарні Ларисі Андреєвій, а подяку Прем'єр-міністра України вручили директору медколеджу ім. Є.Мухіна Світлані Бондар.

«Дуже приємно сьогодні мати змогу привітати найпрекраснішу половину Кіровоградщини. Жінка – це берегиня України, і її роль надзвичайно важлива. Ми сьогодні хочемо подякувати, що ви робите Кіровоградщину красивішою та завжди залишаєтеся поряд із нами», - привітав голова облдержадміністрації Сергій Кузьменко.

На святі виступив народний ансамбль бального танцю «Конвалія»,  муніципальний духовий оркестр та солісти філармонії. Після заходу на гостей у холі чекав банкет.

image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
Переглядiв: 4204