У галереї презентували «Мальовничу Україну» (ФОТО)

17.05.2019 15:40
image

В обласному центрі в галереї «Єлисаветград» відкрилася масштабна виставка «Мальовнича Україна» сьогодні, 17 травня. Про це повідомляє медіапортал DOZOR.

Так, виставка є всеукраїнською і охоплює понад 300 робіт художників з усієї держави. У галереї вдалося розмістити кількадесят робіт, інші картини розміщені в обласному художньому музеї та меморіальному музеї імені О. Осмьоркіна.  

«Я дуже радий, що наше місто приймає виставку такого високого рівня. Це національний проект, який проходить за підтримки Міністерства культури України спільно з Національною спілкою художників України. Для нас це велика честь. Роботи 55 художників виставляють свої картини саме у нас. Зокрема, митці з Києва, Одеси, Харкова», - розповів у коментарі медіапорталу DOZOR власник галереї Микола Цуканов.
image

 

image
image
image
image
image
«Сьогодні на Кіровоградщині ми представляємо понад 300 робіт художників з усієї України, як знаних, так і нових облич у мистецтві. Кожен, хто відвідає виставки в галереї та музеях, відчує яскравість та емоційність цих робіт. Так буває в усіх містах, в яких ми буваємо з цією виставкою», - привітав гостей виставки заступник міністра культури Юрій Рибачук та вручив власнику галереї подяку від свого відомства.

За словами Миколи Цуканова, виставку можна буде переглянути до 31 травня.

image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
Переглядiв: 2352