У Кіровограді автомобіль Audi врізався в маршрутку (ФОТО)

22.08.2018 15:22
image

В обласному центрі на вулиці Героїв України (колишня Героїв Сталінграда) автомобіль Audi 80 під кермуванням п'яного водія у  врізався в автівку і втік з місця подій сьогодні, 22 серпня. Про це медіапорталу DOZOR повідомили в патрульній поліції області.

Так, ДТП сталася близько 13-ї години.

„Водій автомобіля Audi 80 здійснив зіткнення з маршрутним транспортом і втік з місця подій, залишивши авто. Патрульні виявили втікача за магазином на сусідній вулиці. Ні водійського посвідчення, ні свідоцтва про реєстрацію транспорту, ні полісу обов’язкового страхування у нього н було – лише паспорт. Також патрульні виявили у водія ознаки алкогольного сп’яніння. Результат відповідного огляду у лікарні показав 3.06 проміле, що у 15 разів перевищує допустиму норму. За виявлені порушення патрульні склали на водія адмінматеріали за ч. 1 ст. 130, ч. 1 ст. 126 та ст.. 124 КУпАП, а автомобіль евакуювали на арешт майданчик”, - розповіла у коментарі медіапорталу DOZOR речник патрульної поліції області Яніна Ликова. 

Як раніше повідомляв DOZOR, в обласному центрі на вулиці Великій Перспективній біля ТРЦ „DEPOT” сталася ДТП за участю маршрутного таксі 1-С і Mitsubishi Lancer.

image
Переглядiв: 2637