У Кіровограді автомобіль наїхав на патрульного (ФОТО)

25.04.2019 10:10
image

В обласному центрі біля управління патрульної поліції один із членів громадської організації «Кропивницький дорожній контроль», керуючи автівкою, наїхав на патрульного вчора, 24 квітня. Про це медіапорталу DOZOR повідомили в патрульній поліції області.

За інформацією, подія сталася близько 15-ї години.

«До управління патрульної поліції прийшла група осіб. Під час прийому вони почали провокувати конфлікт з поліцейськими, виражатися на їхню адресу нецензурною лайкою. Коли один з патрульних спробував зафіксувати зазначене правопорушення на засоби фото- та відеофіксації, особи вибили з його рук телефон, чим пошкодили його. Надалі члени громадської організації кинулися до патрульного у бійку та намагалися нанести йому тілесні ушкодження», - коментують у поліції.
«На вимогу припинити подібні дії вони не реагували, унаслідок чого до них були застосовані заходи фізичного впливу та кайданки. Патрульні обмежили доступ до місця події та викликали слідчо-оперативну групу. У цей час один з представників «Дорожнього контролю» на власному автомобілі спробував проїхати за обмеження. Внаслідок чого скоїв наїзд на патрульного, чим завдав йому тілесних ушкоджень. Надалі патрульного госпіталізували до міського травмпункту», - зазначають патрульні.  

За фактом умисного заподіяння працівникові правоохоронного органу тілесних ушкоджень у зв'язку з виконанням ним службових обов'язків відомості внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань за частиною 2 статті 345 ККУ. Наразі триває службова перевірка, за результатами якої всім учасникам події буде надана правова оцінка.

Медіапортал DOZOR звернувся за коментарем до громадської організації «Кропивницький дорожній контроль».

image
image
image
Переглядiв: 722