У Кіровограді батьки штурмували дитсадок через їжу для дітей (ВІДЕО)

29.03.2018 09:16

У Кіровограді батьки вихованців дитсадка «Сонечко» ледве не штурмом узяли кухню дитсадка, у який ходять їхні діти. Мами скаржаться на те, що діти повертаються додому голодними та хворими,  інформує медіапортал DOZOR з посиланням на сюжет ТСН.

Так, вихователька виклала у соцмережу фото з їжею, яка схожа на вареники, стверджуючи, що саме ними нагодували вихованців дитсадка в обід. Вже надвечір виховательку звільнили, а наступного ранку батьки прийшли до дитячого садочка із санітарними книжками та у медичних рукавичках, щоб перевірити, чим годують їхніх дітей і чому вони недоїдають.

«Він приходить, він скаржиться, що він голодний. От учора він прийшов, каже: мамо, я їв тільки зранку. Це було несмачно, в мене болить животик. Ми платимо гроші, майже 500 гривень, а в мене дитина постійно голодна", - нарікає мама Вікторія Хріненко.

Меню у дитячому садочку на сніданок, обід та вечерю ніби й непогане, але батьки кажуть, що цього всього діти насправді не отримують. Свої претензії вони висловлюють керівникові закладу, а вона з ними не погоджується.

«Не всі у нас батьки незадоволені їжею. Все свіже і діти все з’їдають», - каже завідувач дитячого садка №21 Наталя Брояковська.

Головний аргумент групи протесту – вареники, якими напередодні на обід годували дітей.

"Це систематично готуються ці вареники. В такому вигляді вони завжди подаються. Правду дуже важко відстояти, за правду треба боротися і не боятися її говорити. За це я отримала догану, за це я була вчора звільнена", - розповіла вихователька Олена Ткаченко.

За словами начальника міського управління освіти Лариси Костенко, звільнену виховательку поновлять на посаді. Крім цього, у дитсадку проводитимуть перевірки.

Переглядiв: 1551