У Кіровограді близько тисячі школярів бігли заради благодійності (ФОТО)

03.06.2019 08:37
image

В обласному центрі на території Ковалівського парку відбувся благодійний арт-пікнік «Добро в дії» сьогодні, 3 травня. Про це повідомляє медіапортал DOZOR.

Так, організаторами заходу виступила гімназія імені Тараса Шевченка. Вони влаштовують благодійний захід вже вдруге.

«Торік на території школи влаштували рок-концерт, а сьогодні вирішили вийти за межі школи, щоб показати всьому місту учнівську молодь. Всі локації є благодійними. Зібрані кошти будуть передані організації захисту тварин «БІМ», громадській організації  «Серце матері» та обласному госпіталю ветеранів війни. Крім того, збираємо книги для громадської організації «Серце матері», щоб діти та молодь, які мають особливі потреби, мали можливість читати якісну літературу», - розповіла співорганізатор заходу Ірина Ткаченко
image
image

 

image
image
image
image
image
image
image

Під час заходу діяли різні майстер-класи, зокрема, майстерня флікерів та хенд-мейди. Також на одній із локацій поліцейські розповідали школярам про правила безпеки. Після запальної зумби тисяча школярів долучилися до благодійного забігу на території парку та навколо нього.

«Я із самого дитинства займаюся спортом, зокрема, футбол та бойове мистецтво. Тому коли почув про забіг, то одразу погодився. Мені подобається, що саме такі заходи проводить наша школа, тому що можна не лише покращити своє здоров’я такими пробіжками, а й стати волонтером. Загалом мені сподобалися танці та майстер-класи. Я не жалкую, що все ж вирішив долучитися», - поділився враженнями учень гімназії імені Тараса Шевченка Владислав Атаманчук.

Учасники забігу отримали символічні подарунки, зокрема, розмальовки, блокноти, книжки та світловідбивні флікери. За інформацією, на благодійному арт-пікніку вдалося зібрати 9 200 гривень.  

image
image
image
image
image
Переглядiв: 1123