У Кіровограді боржник з аліментів з ножем погрожував державним виконавцям вбивством

16.04.2018 11:20

У обласному центрі чоловік, що не сплатив аліменти власній донці, погрожував державним виконавцям  вбивством. Про це медіапорталу DOZOR повідомили в управлінні юстиції області. 

Так, чоловік заборгував 82 390 грн аліментів своїй неповнолітній донці та погрожував державним виконавцям Подільського відділу державної виконавчої служби області фізичною розправою. 

За інформацією, випадок стався під час проведення опису майна чоловіка. 

«Державних виконавців впустила до квартири, яка підлягала опису, теперішня дружина боржника. Після того, як державні виконавці ввійшли до приміщення, невідомий чоловік почав розмахувати ножем і погрожувати фізичною розправою. У зв’язку з цим державним виконавцям довелося невідкладно вийти з квартири. Однак на цьому інцидент не закінчився. Чоловік вибіг за ними на вулицю з сокирою і почав погрожувати вбивством», – зазначив керівник обласної юстиції Вадим Гуцул.

На виклик державних виконавців прибула патрульна поліція. За словами Вадима Гуцула, в Єдиний реєстр досудових розслідувань поліція внесла лише відомості за статтею 129 Кримінального кодексу України.

«Також ми будемо вимагати ще й внесення відомостей за статтею 342 (опір державним виконавцям під час примусового виконання судових рішень) і статтею 382 (невиконання судового рішення). У протилежному випадку маємо намір оскаржувати дії органу досудового слідства в судовому порядку», – додав посадовець.

 

Переглядiв: 628