У Кіровограді через безхатьків посварилися депутати

26.10.2017 08:06
image

У міськраді під час сесії між депутатами відбулася жвава дискусія через ситуацію з безпритульними у місті сьогодні, 26 жовтня, інформує DOZOR.

«Я читаю інформацію пана Мосіна, щоб на території, де відпочивають безпритульні, прибрали крісла, аби вони там не сиділи. Виникає питання: а що депутати зробили для того, щоб цим безпритульним було де відпочивати? Вони не можуть потрапити до мера на прийом, їх не пускають. Ми відмовилися надати благодійній організації 100 тисяч гривень, щоб облаштувати будинок для безпритульних, вони самі це роблять. А ми нічого не робимо, хоча мер та пан Краснокутський обіцяли, що у жовтні буде працювати будинок для безпритульних», - заявив депутат Михайло Демченко.
«По-перше, якби ви ходили на всі засідання сесії, то знали б, що на минулому засіданні депутати частково приймали рішення по фінансуванню приміщення, де будуть розташовуватися безпритульні. Роботи вже почалися. Можна на словах переживати за людей, але коли йдеться про конкретні справи, то ви ховаєте голову, як страус у пісок. Припиніть імітувати бурхливу діяльність», - відповів депутат міськради Олег Краснокутський.
Переглядiв: 3561