У Кіровограді чотири екіпажі патрульної поліції не змогли приборкати двох дебоширів (ФОТО) (ДОПОВНЕНО)

02.02.2017 14:27

imageВ обласному центрі на кінцевій зупинці 113-го маршруту чотири екіпажі патрульної поліції не могли втихомирити чоловіка та жінку, які конфліктували між собою вчора, 1 лютого, приблизно о 21:00.  Про це повідомила кіровоградка Катерина Федорова у Фейсбуці.

За словами очевидиці, почалося все зі сварки у місцевому кафе. Конфліктувати почали чоловік та жінка.

«[Поліцейські - ред.] приїхали на виклик вгамувати чоловіка та жінку, які були в нетверезому стані. Почалося з однієї патрульної машини, потім приїхало ще три [патрульні машини - ред.]. Навіть чотири патруля не змогли нічого зробити», - пише Катерина Федорова.

Городянка додає, що поліцейські ще й отримали ляпасів та образ від «жіночої» сторони конфлікту і, так і не вгамувавши сварки, поїхали з місця конфлікту.

У прес-службі патрульної поліції повідомили, що підготують коментар згодом.

16463152_208441036290222_6161496436478662697_o.jpg (191 KB)

ДОПОВНЕННЯ

Майже за добу після першого звернення журналіст сайту DOZOR отримав офіційні коментарі за цим фактом від заступника начальника управління патрульної поліції Марії Журавель. За її словами, дійсно близько 21:00 до магазину «Файно Маркет» за викликом приїхав наряд патрульної поліції.

«Поліцію викликали очевидці. Люди, яким особа в стані алкогольного сп’яніння заважала, чіплялась за них, а не ті, до кого він чіплявся», - розповіла заступник начальника управління.

Марія Журавель пояснює, що полісмени з першого патруля, приїхавши на місце, побачили півтора десятки людей і викликали на підмогу ще три патрульні машини, які мали забезпечувати охорону громадського порядку і безпеку колег, котрі вивчали обставини правопорушення.

«На особу-дебошира було складено постанову про те, що він знаходився у громадському місті в стадії алкогольного сп’яніння за ст. 178 КУпАП. На те, щоб притягнути до відповідальності за хуліганські дії , треба письмові пояснення свідків. Оскільки люди надавати їх відмовились, особу було притягнуто за те, що він знаходився у громадському місті у стані  алкогольного сп’яніння. За це йому виписали штраф», - поінформувала Марія Журавель.

Факт побиття і лайок на адресу співробітників поліції від жінки Марія Журавель категорично заперечує. Пролити світло на ситуацію може відео з 8 нагрудних камер працівників поліції, які 1 лютого прибули за викликом до «Файно Маркету». Редакція сайту DOZOR  найближчим часом має намір звернутися до керівництва Управління патрульної поліції з проханням надати дані відеофайли.

Переглядiв: 8068