У Кіровограді до квартири «американської бабусі» ніхто не навідується

10.02.2017 12:29

image

Двокімнатна квартира Лілії Спектор, яку невідомі намагаються відібрати, поки власниця в лікарні, наразі опломбована і «нові власники» до неї не навідуються. Про це сайту DOZOR повідомила начальник ЖЕО №1 Світлана Ковальова.

«Квартира залишається опломбованою. Ми кожного дня навідуємося туди і перевіряємо цілісність пломби на дверях. Також сусіди повідомляють, що з 27 січня біля квартири не було ні «будівельників», ні «нових власників». Я особисто кожного дня моніторю цю ситуацію. 8 лютого на запит слідчого поліції ЖЕО було видано довідку, в якій зазначено, що Лілія Давидівна Спектор є єдиною власницею квартири 33 по вулиці Юрія Олефіренка 14-а», - коментує Світлана Ковальова.

Як повідомила сайту DOZOR речник обласної поліції Віталіна Бевзенко, інформацію за цим фактом внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань за частиною 4 ст.190 (шахрайство). Проводиться досудове слідство і правоохоронці працюють над з’ясуванням всіх обставин.

Як повідомляв DOZOR, невідомі люди намагаються заволодіти двокімнатною квартирою самотньої кіровоградки Лілії Спектор, яка майже два роки знаходиться на стаціонарному лікуванні у психоневрологічному диспансері. Згодом стало відомо, що невідомими особами довгий час вносилася квартплата за житло, яке намагаються відібрати у хворої жінки. Тим часом з’ясувалося, що опломбовану і забиту на цвяхи квартиру Лілії Спектор «обстежувало» БТІ.

Переглядiв: 2016