У Кіровограді довідки про несудимість тепер видаватимуть сервісні центри МВС

01.02.2017 10:35

image

Територіальні сервісні центри МВС по всій Україні видаватимуть Довідки про відсутність судимості відсьогодні, 1 лютого. Про це сайту DOZOR повідомили у прес-службі регіонального сервісного центру МВС.

«Можливість тепер отримати довідку про відсутність судимості  у територіальних сервісних центрах МВС — це розширення географії послуг, отримання її у зручний час, швидке подання запиту, завдяки впровадженню електронних черг та роботи наших адміністраторів. Найголовніше, ми працюємо над тим, аби вже незабаром довідку змогли замовити та отримати в один «клік», не виходячи з дому», – зазначив керівник Головного сервісного центру МВС Владислав Криклій.

За інформацією регіонального центру МВС, замовити довідку про несудимість можна буде з вівторка по суботу, у зручний час з 9:00 до 18:00 (у суботу до 16:45), без обідньої перерви та незалежно від місця реєстрації.

Запит на отримання довідки заповнюється безпосередньо у адміністратора територіального сервісного центру МВС, на місці (зразок запиту). Для отримання довідки про несудимість потрібно звернутися до зручного за місцем розташуванням територіального сервісного центру МВС (адреси на сайті hsc.gov.ua). Заявник під час подання запиту має пред’явити посадовій особі територіального сервісного центру МВС документ, що посвідчує його особу, а також надати його копію. Термін дії довідки не визначається, оскільки вона надається станом на дату здійснення перевірки.

Надання довідки здійснюється безкоштовно протягом 30 календарних днів з дня надходження запиту. Для швидкого інформування та консультування громадян у сервісних центрах МВС працюють сайт hsc.gov.uaфейсбук-сторінка та телефон на довідок (044) 290-19-88.

Нагадаємо, довідки про несудимість видаються за вимогою для оформлення візи для виїзду за кордон, працевлаштування за кордоном, оформлення на роботу, надання до банківських і кредитних установ, усиновлення, визначення опіки,  створення прийомної сім'ї або дитячого будинку родинного типу.

Фото galinfo.com.ua

Переглядiв: 1012