У Кіровограді  двох маршрутників не допустили до конкурсу на міські перевезення

18.01.2018 11:01
 
image
У міській раді Кіровограда перший конкурс на міські перевезення заврешився недопущенням трьох перевізників до конкурсу сьогодні, 18 січня.  Про це повідомляє DOZOR.
 
Так, подали заявки на маршрути №14 та №18 підприємтсва КТ "Автолегіон Варванської Ю.В.", ПП «Автобаз Кіровоград», ТОВ «Кіровоград-Євро-Транс», однак до конкурсу їх не допустили. 
"На жаль,  я хочу сказати про недопущення перевізників до участі на конкурс на маршрутах №14 та №18. Ті претенденти,  які заявлялися на інші об'єкти, порушують законодавтсво і постанову Кабінету Міністрів. Не буду говорити, у яких пунктах. Однак  це стосується технічних умов та кількості транспорту", - сказав голова комісії Олександр Мосін. 
"Недостатня кількість водіїв,  які працюють на підприємтсві. Недостатня кількість транспорту, яка зареєстрована на підприємстві. Зареєстровано, наприклад, дев'ять водіїв,  а машин має їздити 18. Наразі діють тимчасові договори на ці маршрути і вони поки що обслуговуються. Повторний конкурс буде, скоріш за все, в березні", - повідомив начальник управління транспорту Олександр Вергун. 
 
Що стосується автобусних маршрутів№103, №104-а, № 111-б, №116, №118, №123, № 274, комісія вирішила укласти договір на перевезення на 5 років з КП "Електротранс".
 
Переглядiв: 2214